Friday, April 23, 2010

about makin money online

apa ni? ramai betul yg tag saya at my facebook account... tag me dalam skim buat duit login facebook, tag gambar duit la, cara mudah buat duit online, cara buat duit cepat la, boleh caya ke? pening kepala saya dengan all this tagging dan wall-post di facebook. off late banyak pulak tu! wasting space of wall posting on my precious FB...

ok here's the deal, saya nak test kat sini boleh caya atau tak. since everyone is saying that makin money online is so easy, apa kata u all derma je duit tu kat saya RM5 sorang (kalau 10 ok gak) transfer kat account RHB saya ni 1-12321-0010963-2 atas nama Che Yusaidi. kita tengok betul @ tak boleh buat duit online. dah transfer msg me pvt.

tak kisah la berapa pun RM1 ke RM100 ke sila transfer... kalau nak acc maybank pun ok gak PM saya... nanti saya antar acc number... saya akan update berapa banyak saya kumpul.... jom kita tengok cara mana lebih cepat buat duit... u all selalu tag me kat keratan akhbar kata PM suruh kita jana pendapatan kat internet kan? ni cara yang betul... cepat! sapa derma RM100 kat saya ... nanti saya kasi hadiah....

HAHAHAHAHA kita tengok betul ke tak (ish geram aku)

btw this posting is a continuation from my FB status, if u are in my FB frenlist, go have a read on the responses i got over that status... goodday everyone! tak sabar rasanya nak tengok duit bertambah dalam bank!

2 comments:

Wawa said...

hahahah. kan. kalau lah sesenang ni buat duit, kenapa kita nak kena susah2 kerja keras kan? benda datang senang mesti ada yang x eloknya. these ppl r using org2 popular like u utk promo. bila tag, kuar kat stream wall depan smua org dlm friend list u, hihi. i tringat, sampai bergaduh dgn member sbb i degil x nak join benda2 ni. hahah...

chedd.eddie.yusoff said...

that is so true! and it is annoying... you know what maybe i will start doing the same and annoy they all semua balik hehehe amacam?

Related Posts with Thumbnails