Sunday, April 26, 2009

about AF7: week 7 concert : what were you guys thinking???

I can't imagine how the diary and the coming concerts would be like without this boy, i always look forward to seeing this boy on the stage every saturdays, apart from being there to assist the principal, this boy makes me want to go to the concert because week after week, dia tak pernah sekalipun mengecewakan penonton, juri dan fakulti dengan persembahannya yang SUNGGUH bertenaga.

Mana silapnya? tak perlulah nak tanya ek sebab i think kengkawan sendiri pun dah tau manaletak silapnya... jari anda... mungkin leka dengan mengundi yang kureng sehingga leka dan lupa untuk mengundi nya... "alah tak pe ah... dia dah bagus... mesti ada orang lain undi..." kalau sorang takpe.. kalau semua fikir begitu? inilah jawapannya...

Tapi takpe wok... ko keluar minggu ni... esok berderet orang nak amik ko jadi artis dibawah naungan sebab ko memang superstar... ada identiti tersendiri... good luck wok! welcome to the real world!

and break a leg buat semua yang tinggal... yang penting FOKUS! FOKUS! ... dan yang kengkawan pula afundi jangan tak afundi dan FOKUS! FOKUS... seronok nunggu tugasan next week...  esok bebudak dapat tugasan... tungguuuuuuuu! fokus chedd FOKUS!





pautan AF lain
berita penyikiran aril di murai.com.my

more photos on my facebook album

3 comments:

I am Karl said...

CHEDD

my 1st leave a comment ere

b4 dis,slalu jd silent reader

i was extremely sad ARIL was voted out

i did votes for him

i do believe die akan survive

ixpaham nape org kate principal n cg2 lebih sygkan die. wats wrong with dat???? sume org ada hak nk suke sape kan..cm dlm kelas, mst sorang cikgu akan ada fav.pupil die, dlm opis pun mst boss ada fav empolyee die kan??

lantakla

wish d best for ARIL

diaries n concert akan borink!!!

principal pas af tlg2 la ARIL tuk die lebih trus survive!!!!

jgn pedulikan kata org

badrul said...

wok chedd...

banyaknyer perkataan focus!!! muhahaha...

i seriously dah start suka kat aril since the last two weeks... memang dia improved giler... i think he will be fine.. sekarang bila dah keluar af, orang dah tak tengok hal2 peribadi dia... people will 'focus' kat dia hanya on the stage...

good luck wok! good luck wok chedd jugak!!

focus! focus! focus!

chedd.eddie.yusoff said...

Focus badrul focus!
thanks karl!

Related Posts with Thumbnails