Tuesday, July 24, 2007

about... my demo song... caras



hmmm... tak tahu nak tulis apa... boring. tapi lagi boring malam ni... so apa apa pun dengar dengar je lah lagu yang saya tulis ni (main main)

lagu ini adalah ciptaan pantas saya (fast job) yang tak seberapa. tercetusnya idea selepas saya dapat cerita yang ada kawan rapat saya sudah caras sama sayalah... takpe... aku maafkan ko... tapi ini lagu khas buat ko... (bukan kualiti rakaman studio ok.... buat sendiri kat rumah)

2 comments:

Brother Lans said...

Aslkum BroChedd (if I can call u that),ni BroLans fr Putrajaya.First time dropping u a line.Wah,insan seni very2 the busy.BroLans tak dpt dengar lah lagu BroChedd tu! Is it something wrong with my laptop or with your recording bro? the last time I heard u sang was in Audition..aduh lama tu deh!Dlm misteri u pulak kena kejor hantu ke ape :-) all da best Bro! Wsalam

chedd.eddie.yusoff said...

Walaikummussalam-:could be the internet connection because I can hear on my other computers and friends /readers yang lain dapat dengar.

Related Posts with Thumbnails