Sunday, May 17, 2009

about AF7 : abis sudah musim 7 !

semasa majlis penyerahan pulang bekas pelajar AF7 kepada Keluarga di Akademi pagi tadi.

Congratulations buat Hafiz, Aril, Akim, Yazid dan Isma sebab dapat bertahan selama 10 minggu dan buat persembahan sebaik mungkin malam tadi juga tahniah buat Hafiz sebab menjadi juara. bangga sebab dapat pernah berkerja ngan Hafiz dan yang lain lain. selamat datang ke dunia sebenar dan ujian sebenar anda menjadi Artis! semoga lebih berjaya. nanti saya uploadkan video ucapan dari mereka berlima nanti.

Ini pula gambar pertama saya dan Hafiz selepas habis konsert semalam.

More photos here : Koleksi AF7 part 1 , Koleksi AF7 Part 2 , Koleksi AF7 hari terakhir di akademi semuanya di Facebook Album saya






6 comments:

sultanmuzaffar said...

motif gambar atas sekali tu tak yah makeup pun dah rupa mcm bendahara melaka ? hehehehe

chedd.eddie.yusoff said...

motif sultan muzaffar mencemar duli posting ? hehehe mana ada muka tuk bendahara?

badrul said...

chedd...

thank you so much for everything! i owe you big time...

chedd.eddie.yusoff said...

no problem bad! great making acquaintance with you finally after so many seasons reading ur blog kan!

klubbkidd said...

MENCEMAR is the word! ahaks! sedih AF da abih! uwaaaaa

norza said...

hello, chedd...

Just saying 'Hi' & hope everything goes smoothly... the most important thing is, u r enjoying urself (in whatever that u r doing...)

Related Posts with Thumbnails