Friday, August 10, 2007

about Jika Ku Kembali (padamu)

was doing some spring cleaning over my old computer and i found the lyric to a song that i did few years ago titled Jika Ku Kembali. This song is actually my own interpretation to Hong Kong singer Daniel Chan (hui tung)'s no 1 hit song call IF. I couldn't find the recorded version of that song that i recorded few years back (2004 ke 2005 tak ingat dah) but will search for it sampai jumpa and if i do jumpa itu lagu i'll post it here. in the meantime, here's the lyric to it... hmmm... jiwanglah pulok.

Jika Ku Kembali (padamu)

Cinta... tak selalu kan hadir
terlepas ia, belum tentu lagi
untuk cinta kembali mengisi ruang hidup mu
walau... kau anggap ku kini teman
sudikah kau terima pelukanku
dengarkanlah hanya satu pintaku padamu
hatiku hancur namun aku masih sayang, kepadamu
biar apapun terjadi... kutetap menyintaimu

Jika kau menangis sepi
kan ku hadir dalam mimpi
terima... kerna masih ada cinta dalam jiwaku
Jika kau bayangkan aku
jikalau ku kesisimu
tak lagi kau kan sepi sendiri
jika ku kembali

cubalah jangan sendiri
cuba kau kuatkan diri
terima... kerna masih,
ada cinta dalam jiwaku

Jika kau bayangkan aku
jikalau ku kesisimu
tak lagi kau kan sepi sendiri
jika ku kembali

lirik : Chedd Eddie Yusoff

2 comments:

Brother Lans said...

BroChedd,aslkum pagi Jumaat.Let's see from 2 angles...s/he coming back to you or you going back to him/her?*grin* Nak dengar gak melodi lagu ni,adake tangkap lentok, tangkap mengantok atau lirik sedih melodi hip-hop :-0

defoo said...

Jiwang!! Btw..kesian c Yong ko kerjakan tadi hahahaha!!!

Related Posts with Thumbnails