Friday, August 17, 2007

about a birthday for a STAR to be

Si alvin dari kumpulan infinatez dah bising sebab tak update blog ni... saya cakap pada si alvin,... busy lah! memang busy! takde masa langsung nak ber online tapi today, i kena updatekan juga kerana saya baru sahaja uploadkan video Nadia dari kumpulan Luscious yang baru sahaja menyambut hari jadinya tadi.



tapi yang kelakarnya, sebab kita orang celebrate selepas habis latihan untuk Musical Remy, kita orang hanya dapat sambut birthday tersebut dalam pukul 1130 malam bukan dekat posh restoran tetapi kat mana lagi kalau tak kat Pelita dan yang lagi kelakarnya, duduk kat pelita tapi makan cake Secret Recipe... mesti mamak pelita bengang gila dengan we all... anyway happy birthday girl!

4 comments:

E said...

im happy to be a new reader to ur blog! cheers!

defoo said...

Siap ada senikata tu ;)

chedd.eddie.yusoff said...

defoo... mestilah... takut org tak faham.

e! , thank you, enjoy your stay here :)

Syaf said...

Hello. I am a new reader of your blog. I saw you at Ampang Point the other day :D:D...take care. I'll be back :P

Related Posts with Thumbnails