Friday, October 26, 2007

about no mishap and jason scott lee

Alhamdulillah! untuk saya, malam ini persembahan lancar tanpa banyak gangguan. energy di pentas dari casts dan ensemble kuat juga dapat saya rasa ini malam.
.
Ramai juga sahabat, pembaca dan peminat yang datang menonton tadi, kawan lama masa kat MRSM si Sauqi datang dengan kerabat keluarga, malam sebwlum ini sorang lagi kawan MRSM, Muadzam datang bersama isteri dan familynya. kawan semasa saya buat URMi, si Fang juga ada bersama rakan rakan dari Musical Broken Bridges lain .
.
Tetapi paling kami teruja ialah, JASON SCOTT LEE!, bintang Hollywood (Dragon: The Bruce Lee Story (1993) sebagai Bruce Lee dan The Jungle Book (1994) sebagai Mowgli )dan artis West End London, juga menonton ! JS Lee adalah rakan baik Sean Ghazi kerana mereka pernah berkerja bersama semasa JS Lee played The King of Siam opposite Elaine Paige in the Broadway revival of Rodgers and Hammersteins's musical "The King and I" at the West End, London Palladium. kacak juga mamat ini dengan semangatnya pakai baju melayu huhuhu. semua budak perempuan menjerit jerit takkala Jason kebelakang pentas selepas kami habis buat persembahan... tak caya? ini gambonye...

kami semua dibalakang pentas tadi bersama Jason Scott Lee (baju melayu biru)

sempat lagi tu lepas habis tukar baju pergi ambil gambar huhuhu

http://www.cheddyusoff.com/

12 comments:

adlisyahril said...

YOU ROCK!

chedd.eddie.yusoff said...

thank you. saya hanya buat apa termampu

Anonymous said...

sempat lagi upload gmbr mlm td...
pape pn mmg bez la n i was there last nite...hehe...
but then y dato ct xde waktu autograf session??? huhu BTW ttp bez gak..hehe..sukardi x join autograf session pn...borak je ek..hehe...
pape pon mmg besssssssssssss sume nyer...rugi sape yg xdpt tiket tu..len kali dptkan la awl2 cm sy..hahaha....

Anonymous said...

erm nk tanyer...mane nk dpt sume ost dlm teater ni ek??? so amazing.... wat la mcm pgl nnt ek..kuar ost sendiri..hehe

chedd.eddie.yusoff said...

saya selalu ada diluar sebab ada kenalan yang datang, nak autograph, datang le hhuhuhu... siti tiada malam semalam sebab dia begegas lepas show kerana ada hal penting

ost? nanti sata tanya datin seri tiara

Anonymous said...

hah..nnt tanyer k coz lagu dlm teater tu mmg bes giler...yg first tu n yg scene ct tu lg power..part yg klako plak yg liza hanim n sean start berasmaradana tu...hahaha...ooo yela org fames musti la rmi kenalan..so no wonder la sy nmpk tgh bz borak aritu...hehe..

haizah said...

hi chedd, am sure your performance in this musical is as superb as the one you did in PGL. I managed to catch PGL over at Esplanade in SG. Btw, P.Ramlee the Musical akan dipersembahkan di S'pore tak? Teringin jugak kita nak tonton. (:

ray eusouff said...

Hi ched...congrates!
dono u remember me or not.
ray frm Dafi Fan club.

ray eusouff said...

Hi ched..
Congrates !!
Dono wthr u remember me or not.

We met at Cikgu Najmi place...

Finding the time nak tgk the show la....

chedd.eddie.yusoff said...

yup still ingat... dah tengok ke blom ni?

luvsushi said...

hi chedd...
i manage to catch the show last nite.
it was superb! wat more can i say...the stage...amazing!
ketawa bagai nak rak...mengalir air mata ni during saloma and ramlee asmaradana scenes. love it!
and to u sukardi...u did an excellent job!

will definitely watch it again...next year perhaps! :D

ana luvsushi

aishah said...

so what did Jason Scott Lee said about our theatre? bleh bawa pi broadway or west end ke???

Related Posts with Thumbnails