Wednesday, June 13, 2007

about Dafi and his FC

Got a message from Dafi yesterday
.
I'm having a perjumpaan with my FC this 16 hari bln... at perkarangan stadium putra bukit jalil.. kul 2-5.. come la if ur free
.
replied to him i can't (although i really wish i can go) sebab ada kerja. i have to be in Istana Budaya by 4pm to get ready for URMI and prior to that i have something to do with berkaitan dengan My name Is Remy. minta maf tak dapat join tapi i dah promise kat Dafi i'll post about the gathering here... so here's the info :
MESRA BERSAMA DAFI

Sebagai tanda penghargaan Dafi kepada semua Dafinites atas sokongan yang tidak berbelah bagi....sepanjang Dafi berada di AF5 dan kerjayanya sebagai penyanyi kelak, pihak Dafi dan keluarga dengan kerjasama AJK sementara Dafi FC ingin membuat pengumuman rasmi ini.

Bagi pihak Dafi dan keluarga dengan kerjasama AJK Sementara Dafi FAN CLUB dengan segala hormatnya menjemput Semua Dafinites ke Majlis "Mesra Bersama Dafi" yang akan diadakan seperti berikut :

TARIKH : 16 JUN 2007 (SABTU)
MASA : 2.00 - 5.00 PETANG
TEMPAT : AMPHITHEATER,STADIUM BUKIT JALIL (BERHADAPAN STESEN STAR LRT - BUKIT JALIL)

Jangan lepaskan peluang sessi autograph & bergambar bersama Dafi. Jualan tshirt & topi juga akan dijual pada majlis tersebut. Kaunter penyemakan keahlian juga akan dibuka
Sekian. Harap maklum.
.
more infos on the event here

3 comments:

Mr. Manager said...

And there I thought perhaps you could do a duet with him :-(

stabuxguy said...

chedd, guess whatt... i went to IB last wk end just to see yu performm... even ngan muka ala tepung gomak hahaha sorry... i still can recognize yu... best sgtt... terhiburr... i paling suka part bali scene, kecak tak silap ya.... but sorry la penat sgt balik dr morib sampai tak larat dahh... hahaha... awayy gitu... layan je la.... anyhow, urmi was not bad....tahniah to yu...

regards,
stabuxguy

chedd.eddie.yusoff said...

alamk sorry la VKJ, sebab memang busy sesangat... nak juga duet dengan Dafi tapi tak de trezeki ... next time la

Related Posts with Thumbnails