Friday, June 01, 2007

about audition for My Name Is Remy...

Wanna be a part of Datin Seri Tiara's Enfiniti Production's new musical?

My Name Is Remy (P.Ramlee The Musical) which will be staging soon under the direction of Zahim, Adlin and choreography by Pat Ibrahim is currently having an audition for the ensemble.

If you think you can dance, act and sing, make your way to

Istana Budaya Jalan Tun Razak KL (registration :media room)
today to Sunday (1st till 3rd June 2007)
from 11am till 5pm

and show them what you have :)

And on another note, saya tengah geram tahap gaban sekarang sebab tak dapat join 2 acara penting hari ini... perlancaran Shawalfc.net dan Aizat family gathering kedua duanya bakjal berlangsung di KLCC malam nanti sebab terikat dengan sessi latihan URMI. takpe lah... takde rezeki. kalau tak boleh gaks saya update kat sini... takpelah. tapi geram jugak, termasuk 2 acara ini dah 4 acara penting melibatkan AF5 telah saya tolak, nak buat camna... kerja tetap kerja...next time...

1 comment:

nana said...

hi chedd..hope u are doing well..
ruginye tk dpt join Shawal rasmi portal dkat shawalfc.net..meriah gituuu..nk pecah chatroom tu dibuatnye..

the thing is..bukan pelancaran ape pun..it was more to perjumpaan blogger2 glemer gituu..rugi chedd takde..i ni ckp mcm i dkat situ plak..i tgk pics dkat blog joe la..kecoh je nampak diorng tu..

pape pun..Shawal mmg best..

take care...

Related Posts with Thumbnails