Wednesday, May 30, 2007

about Dina and tawaf around KL again...

Eh Eh... apasal si Heliza dengan Candy mata terbeliak begini? hmmm kita cerita kemudian kemudian ya sebelum tu saya nak cerita perihal hari ini...

Alamak aih, letih berbenor, hari ini saya tawaf KL lagi, mula kerja dari pukul satu buat voice over di PJ, abis je terus rush to ampang for a vocal class
.
Habis vocal class rush to Dutamas for Urmi/Tempest punya rehearsal, punyalah rushing nearly got into an accident today, nasib baik sempat brake, kalau tak nahas juga sebab kereta depan buat emergency brake, aku tengah happy happy dengar lagu Kau Telefon lagi nyanyian Kaer, nasib baik aku alert kalau tak hancur kereta aku...Anyway, happy with the rehearsal progress today, things really are picking up with the rehearsal. Can't wait to go on stage...
.
Habis rehearsal di Dutamas rush ke Astro pulak buat voice over lagi, pertama kali guna Smart Tunnel ... Takut babe panjang nak mampus terowong tu. Seram
.
Sampai astro jumpa Opie dan Din Beramboi pun buat Voice over gaks, kelakar betul diaorang berdua ni...
.
Habis di Astro terus rush (lupa yang aku nearly got into an accident earlier, masih rushing ish ish ish) to Damansara Utama untuk shooting video clip baru Dina (Malaysian Idol) untuk single baru dia yang tengah meletop latup tu, Malu Tapi Mahu. It was fun! Lama tak jumpa, hanya SMS je. Bila lama tak jumpa, apalagi, havoc la bila jumpa... hehehe ... Siap berdangdut lagi hehehe . DJ Uno dan Alif (OIAM) pun ada sekali.
.
It's going to be a fun video sebab lagu tu pun fun gila (1st time saya mendengarnya terus suka) Lagu single baru Dina ini best, berkonsep Mistikal Pop/R&B ditulis oleh Audi Mok dan lirik oleh NurFatima. Malu tapi Mahu kini ditangga 2 carta Xfresh dan 18 di hotFM. Album penuh akan keluar hujung tahun tapi video clip Malu Tapi Mahu mungkin dalam 3 minggu lagi kot. Good luck girl... (wa tabik lu babe, duit sendiri!)
.
Berbalik kepada topik diawal post ini, kenapa mata si Heliza dengan candy besar terkezhut begitu? ish ish ish... terkejut rupanya sebab gambo gambo mereka keluar kat internet kot (hehehe) kalau nak tengok gambar mereka, aswad, mila dan ebi boleh tengok album tu kat multiply.
.
Ok. Letih . Review album Kaer belum start pun lagi hahaha. Tunggu ...

3 comments:

eyLa said...

assalamualaikum....

thanks ya sudi share gambar finalis af tuh. bes betui la...jelas lg nyata gambar2 mereka tuh...

Niway good luck utk Urmi/Tempest...

InsyaAllah kalo takde pape eyla akan menontonnya...tgh tgk2 ticket ni... hiks... (^_^)v

atiwa said...

omg cheddar bz gilaaaa..if im home for the hols pun..sure takde time to lepak together..so its a good thing then i tak balik hehe..whens urmi showing again?

sarah said...

hai abg chedd..just nk gtau kat abg..td saya jejalan terjumpa web fc shawal..rsnye yg ni official nye website kot..nnt abg konfemkn la eh..pastu bleh arr share ngan fan2 shawal kat sini..web add nye www.shawalfc.net

Related Posts with Thumbnails