Tuesday, April 24, 2007

about selipar kiroro dan shawal...

Ramai betul yang sms dan email saya bertanyakan perihal kiroro... Kiroro? Aik? Tak kan tak tahu kot? Kalau anda menonton Diari setiap hari mesti anda perasan selipar snoopy kepunyaan Noni yang Shawal selalu pakai... Itulah Kiroro ... Tetapi dimana kiroro ?
.
Diantara msg dan email yang saya terima :
.
Hezzach said :: abang chedd... we need to know what happened to selipar kiroro tu... sedih tau when we don't see it anymore... that's the only thing left in there of Noni... at least mengubat rindu kami pd Noni
.
Ann said : jgn luper kirim salam kat shawal ye..dgn pesanan.. pakai ler slipper snoopy tu.. hehe.
.
Myth_angel2 said :: Helo der...nak pesan nie.. kalau abg chedd pegi af tu.. suh r shawal pakai sliper snoopy noni tu!! xkn basuh dah berapa hari kot.. xkn x kering2 lg... pls suh shawal pakai slipper tu.. sedey plak nmpk shawal dah b'alih arah ngan fasha plak...uwa!! hehe..xde lar gurau jer.. tp jgn lupa suh shawal pakai sliper tu yek..
.
Dan banyak lagi yang tak dapat saya paparkan kat sini... aik? kiroro pun ada peminat tau jangan marah! jangan nanti ada Afundi Kiroro sudah. haha. jangan terkezut mak budak pun ramai tertanya tanya. saya pun tertanya tanya juga...
.
So pagi tadi saya tanyakan si Shawal kemana hilangnya kiroro ... Sessi soal jawab ala ala soal jawab polis. Merapu-rapu jawabnya si Shawal. Insyaalah kalau keluar malam nanti dalam Diari terjawablah sudah segala persoalan... Tetapi, selesai ke tidak kes kehilangan kiroro ? Saya tak boleh cerita panjang lebar takut nanti hilang pula the element of surprise.
.
Apa pula khabarnya dengan Noni dan rakan rakan yang diluar? katanya sudah banyak jemputan adik adik AF5 sudah dapat. kalau tak silap, diya ada perform di Gempak Selebriti Astro, dan semestinya juga dia orang sudah dan akan muncul dirancangan rancangan terbitan Astro seperti Trek Selebriti, Fulus Mania dan pelbagai. Dekna katanya bakal mengiringi Mawi dalam persembahan dinner Hari Ibu kalau tak silap. congratulation dan nasib korang baik ada jentera sebusy Astro. aku ni? hampeh. hehe

5 comments:

hezzach said...

thanks a bunch abg chedd... really appreciate it... alamak suspen la pulak nak tunggu diari malam nanti...

xtended pun tak update jugak lagi...

abg chedd, nak mintak favour lagi... rajin2 la sebut nama noni dlm tu ek...

suehana said...

popular betul kiroro nih...bukan ia dihantar ke dobi or kak sherry tolong basuhkan..oopss..

ann said...

thanks chedd for ur concern hehe..
kalau ada afundi kiroro sure afundi dia hehe..
tp kiroro tu hanya sesuai dipakai org2 tertentu je ahaks...

azisha said...

tumpang lalu chedd

kalau nak tgk shawal pakai kiroro lama2...jgn lupa AFUNDI SHAWAL

=================================

REMINDER!!!!

GERAK GEMPUR AFUNDI SHAWAL by SOFC
JOM A GO GO BERSAMA SHAWAL HINGGA KE FINAL

isnin - jumaat
3.00 - 4.00 ptg = 5 undian (the more the better)
8.00 - 9.00 mlm = 5 undian (the more the better)

sabtu
all day long sampai pukul 10.30 mlm = undi tanpa henti ikut kemampuan

ahad
REHAT

AFUNDI DIWAKTU LAIN MENGIKUT KEMAMPUAN DAN DALAM KEADAAN LUARKAWALAN ADALAH AMAT DIALU - ALUKAN

SMS: AFUNDI SHAWAL ke 32999
Talian Tetap: 13733 tekan 15 (3 kali)
Talian Tetap: 13735 tekan 15 (5 kali)
================================

tq chedd

azisha said...

chedd

apsal track bottom si shawal tuh senteng2 jer...mcm budak form 6 jer...galah panjang lak tuh.

Related Posts with Thumbnails