Sunday, April 22, 2007

about si cayak kah? rizal... and can't sleep...

i thought i recovered from fever but during Tempest's rehearsal today, i wasn't feeling that good still. but the problem with me is when i work, i don't show that i am sick. nak buat camna? dah happy berkerja.

Seantero Malaysia Brunei dah tau Rizal tersingkir malam Sabtu lepas. dah agak dah sebab dah beberapa minggu ni dia asyik dibawah. kesian si rizal. ada bakat dia ni tapi aku tengok more to acting dan kalau acting hmmm lebih kepada watak jahat. Ingat Nasir Bilal Khan?

Balik dari jogging tadi terus tertidur lepas mandi tapi terjaga sebab telepon berbunyi ring ring ring... SiPenang aku telephone sebab nak tanya pasal income tax, my accountant dah bising sebab aku belum sign form aku lagi katanya... alamak. habis conversation i pun apalagi... buka Tv tengok diari AF. habis je Diari ingat nak sambung tidur... eh eh... muzik @ ria dengan si rizal. all the best to you bro. dunia realiti lebih besar dari realiti TV. jumpa nanti kita belanja awak ok. yang paling best was Sean Ghazi dengan izlyn. congrats bro for the 8 AIM nominations but yang paling I'm jealous about was that bloody superchantek beautiful super cool video clip for Semalam! geram aku tengok because it was simply fantastic. Terus aku sms si Izlyn to comment (although she's live on tv) .

After that ingat nak tidur... eh eh lupa pulak ada rancangan si Adipati Ampang ni pulak AC DiSini. nampak lah si Sultan Muzaffar , Vernon dan Joe Lee ditemubual pasal kes diaorang. terus aku call SM sempat borak dengan dia pasal kes tu sekejap. aku harap korang semua take care ok. hope segala ugutan itu tak menjadi dan yang bersalah akan dibawa ke muka pengadil. all the best guys.

Dalam duk sibuk check email baru sedar dah pukul 12 mlm. kena tidur ni esok awal awal kenan pergi AF. Dah. mana pil xanax aku ni. kena telan sebijik baru boleh tidur. goodnight. arghhhh

12 comments:

aziya said...

Aziya sentiasa doakan Rizal akan terus menyinar di luar sana.... his humble but look serious face does win crowds heart..... It's time for him to how us his true talent ..... Insyallah....

nuu_OL said...

heksss.baj tido kena makan pil.cian.mesti keje penat niee..:) jgn lupe exercise:):p
p/s:kim salam kat ebi ngan milah ngan shawal leh heheh

thebrilliantyuriko said...

i suka tengok u ajar bebudak tuh pagi2..buat senaman muka tuh sumer(amik hati)...tolong kirim salam dekat ebi..he's hot :P...

www.flickr.com/photos/thebrilliantyuriko

chedd.eddie.yusoff said...

insyaaalah... terima kasih kerana bertandang semua... selalu selau lah masuk sini ye...

klubbkidd said...

wouldn't count on it.some people....aduh..camna nak cakap.paham2 sendiri ler...

ann said...

hi chedd..
hopefully u cepat recover.. hehe..
jgn luper kirim salam kat shawal ye..
dgn pesanan.. pakai ler slipper snoopy tu.. hehe..

chedd.eddie.yusoff said...

ye tak ye juga... lama tak tgk sliper tu. (nama sliper tu kiroro) nanti saya tanya

atiwa said...

cheddar..mei told me about the semalam vid!u got 2 c it!OMG!! i loved ku impikan bintang..but im sure semalam was even more amazing!the song is absolutely beautiful..my fav out of his whole album!

atiwa said...

cepat la buat solo albummm..cepaaaaat..ill be ure loyal number one fan!i knoww..remember how u would sing in the car on our ride home after pgl?i miss those..

chedd.eddie.yusoff said...

jealous se jealous alam.... that song and video is so me. SO ME!

chedd.eddie.yusoff said...

There I go, there I go, there I go
There I go...
Pretty baby, you are the soul who snaps my control
Such a funny thing but every time you're near me
I never can behave
You give me a smile and then I'm wrapped up in your magic
There's music all around me, crazy music
Music that keeps calling me so very close to you
Turns me your slave
Come and do with me any little thing you want to
Anything baby, just let me get next to you
Am I insane or do I really see heaven in your eyes?
Bright as stars that shine up above you in the clear blue skies
How I worry about you
Just can't live my life without you
Baby come here, don't have no fear
Oh, is there a wonder why
I'm really feeling in the mood for love?

atiwa said...

=)

Related Posts with Thumbnails