Tuesday, May 22, 2007

about burger ohm dan FC AF5...

Had the pleasure of having dinner with the kids recently. Inilah kali pertama saya bertemu mereka selepas mereka keluar, kenapa? sebab masing masing busy sangat dengan kerja, apa apa sekalipun bila saya tanya komen mereka tentang juara baru, mereka suka dan restui kemenangan Mila.
.
So malam Ahad lepas kami mengambil peluang masa terluang yang ada untuk finally keluar makan dan berborak. Shawal, Dafi, Afiq , Aizat dan abangnya Amir (Amir inilah yang panggil saya Raimee masa waktu konsert dulu) baru sahaja balik dari membuat lawatan akhir ke kawasan Akademi telah singgah dikawasan saya dan kami pergi makan makan di Rainforest, One Utama. Hajat dihati saya nak belanja mereka tapi adik adik saya ini murah hati sangat sebab bila bil datang mereka berebut nak bayar sebagai terima kasih dari mereka kepada saya. saya mula mula tak nak mereka bayar sebab saya janji saya nak belanja, tetapi akhirnya saya terpaksa terima murah hati mereka itu sebagai hadiah hari lahir dari mereka kepada saya. (nanti kita makan kat kadir abang belanja ok boys?)
.
Habis makan di One Utama, kami gerak ke Burger Ohm Ampang sebab nak jumpa cikgu Linda Jasmine pulak. dengan cikgu Linda best sebab dia ni lain macam sikit... nampak garang tapi rupa rupanya pelik perangai macam comel pulak hehehe. Dalam dok berborak makan burger, dapat panggilan dari Aswad yang sudah rindu dengan kami...
.
Saya sempat bertanya kepada mereka yang mana satu laman web rasmi mereka kerana banyak betul yang berada di internet? dan ini adalah list yang mereka beritahu saya. Shawal pula terlupa url bagi laman web rasmi dia dan akan cuba update secepat mungkin.

Afiq :: http://www.afiqfc.com
Aizat :: http://www.kasigegar.com
Aswad :: http://www.aswadfrenzy.com
Dafi :: http://www.dafi-fc.com
Shawal :: http://shawal-af5.blogspot.com

dan ini link lain/fan blog yang belum saya dapat confirmation dari tuan punya badan dan juga fan Blog yang ada tapi nampak best (mesti klik)

Mila :: http://www.milawazzup.com
Ebi :: http://www.ebikornelis.com
Noni :: http://noniaf5.blogsome.com, http://nonifc.com
Candy :: http://candyaf5.blogsome.com
Heliza :: http://www.heliza.com
ok ini dia gambo gambo mereka : enjoyz ...




24 comments:

Anonymous said...

salam abg chedd, thank you sbb tulis psl adik2 AF5 ni terubat gak rindu kat diorg sejak AF5 abis , jgn lupa update kalo ada cite dgn diorg yek hehehe..saya akan selalu singgah blog abg chedd ni, tq tq

Anonymous said...

allamak..cam kesedihan plak site si afiq..sape yg organize?..xde design ok skit ke? sedih tengok design..hehehe

Anonymous said...

hi ched, tq for d update on dak AF5 ni...guys aje, yg pompuan tak dak ka?...kita tunggu tau...

ann said...

hi chedd..
how r u?
hopefully after af ni u still lagi buat update about af5's kids ni..

BTW, thanks ler coz sudi melayan kitorang during af5 season ni hehe.. (esp. part kiroro)
u're the best channel utk jwb pertanyaan kitorang hehe...
harap u x get mad of us hehe..
thanks again..

eintanz said...

weih ajak la mila mai umah aku. btw, happy birthday eddie!

eyLa said...

hiks...seronok lah tgk abg cheed dpt kuar ngan dorg...

bagus le dorg yg belanje abg...almaklumlah cikgu kan.... berkat tuh...

nanti kalo jumpe shawal lg...bgtau die org suke sgt die nyayi lagu man bai "kau ilhamku" tuh... sgt best!!!

(^_^)v

apeng_shawal@kebawal said...

hihuu..thanx abg chedd ltak gamba nih..
rindu rasenye kat shawal..
kirim salam kat dia eyh next time kalau abg chedd jumpa dia lagi..=)
hikhikhik..salam dihulur daripada adinda bongsu kebawal...hahaha..

harman said...

chedd....tq for the updates..

ni mila nyer temporary website...

http://mila.yeahost.com/

25/5 ni akan ada yg permanent nye....so site akan berubah...nanti dah ada yg baru i'll update ok...or maybe chedd sendiri pun kalau u dpt info awal..

Anonymous said...

Shawaaaall!! windunyeee kat dia abg chedd...sob!sob!isk!isk! arrghh!!kangen banget niehh!! ehh..cam sama jek muka abg chedd ngan shawal! boley? ehehhe... apa perkembangan diorang abg chedd? mesti diorg ada citer ada dpt offer buat album ke..blakon ke.. citer laa abg chedd..ehehhe.. thanx for this great updates!;-)

-ieda-

eyLa said...

Thanks abg chedd sudi jenguk kat kebawal ...hiks...

(^_^)v

suehana said...

birthday???happpy birthdayyy..semoga panjang umur dan murah rezeki..

i lebih suka rupa diorang sebelum makeover..sob..sob

Anonymous said...

thanks ar abg chedd sbb update psl AF5 stdnt ni..lbh2 lg psl Shawal..
nanti kirim salam kat Shawal..suke ar dgr suara n tgk dia..
comel..mcm actor Korea..he!he!
Shawal..Agogo!!

chedd.eddie.yusoff said...

saya sebenarnya selalu melawat kebawal sebab korang selalu link kat saya... selalu juga saya baca disana.

harman said...

chedd....mila nye official website>>

http://www.milawazzup.com/

ada time jenguk2 la chedd :)

chedd.eddie.yusoff said...

dah jenguk. tu official mila punya ke? sapa yang buat?

kayla@kebawal said...

hensemnye shawal oppa pakai topi ...
thanks chedd sbb mention kebawal ...bangga nye... ^_^
selalu2 le melawat kebawal ekkk ..

Anonymous said...

thanks chedd for the photos. hilang sikit nak tengok depa dkt diary...especially my shawal. trust him to forget his url....

cik-fatin said...

thx abg chedd sebab letak gamba shawal and update bdk2 af5 nih
and thx sebab jenguk kebawal

Anonymous said...

sukalah tgk shawal. chedd mesti sayang gille kat shawal. kita org lagi suka kat shawal

shawal BEST sangat2.

harman said...

chedd.....yes...that's mila's official website....yg buat tu pihak admin fanclub mila ....baru lagi site tu chedd...am not sure mila dah tau blom...maybe kalau chedd jumpa mila boleh bg tau mila...suruh dia masuk kalau ada time...

Amelia said...

hey abg chedd...ahha..i nak gak jumpe depa ni..lagi2 shawal n dafi..i like their personality..cam sng wat kwn le plak..ahaha...well..hepi birthday abg chedd! :P

hehe...I STUDY DEKAT JE NGAN SI DAFI NI..AHAHA..~ bangge plak kan..oh well..kem slm kat depa~ bagus depa igt lagik cikgu2..ahha..mentang2 baru kuar..insya allah..they will not forget u guys~

Anonymous said...

shawal

http://shawal-af5.blogspot.com/
http://shawal-af5.blogspot.com/

farahshar said...

camne la ek..si Shawal ni..lmn web FC dia pun blh lupe..

abg chedd ni ar Official Website Shawal FC..

http://shawal-af5.blogspot.com/

.::{ uMIe }::. said...

ehhh shawal nie.. url laman web sendiri pun leh lupe ke? nak kena dia nie.. hehe abg chedd tolong tarik tinger shawal tu skett. beser tu!

abg chedd leh tolong sampaikan pesanan saya kt shawal tak?? bg tahu dia.. jangan la kaler2 rambut tu. dia nampak bertambah hensem kalo x kaler rambut.. :D

Related Posts with Thumbnails