Sunday, May 13, 2007

about Finalist akan keluar esok? and no more AGOGO :(

Kerisauan Shawal sepanjang minggu menjadi kenyataan bila fav boy aku terkandas hanya satu minggu shaja dari Konsert Akhir Akademi Fantasia 5. Dan AF yang cukup sinonim dengan kezhutan, buat pertama kalinya dalam sejarah menyiarkan peratusan undi terkini sepanjang berlangsungnya konsert. rata rata penonton sama rata ada yang setuju dan ada yang tidak. walaupun sedikit sebanyak cara ini dapat mengubah cara penonton mengAFUNDI. tiada lagi agogo didalam Akademi, takpe boy after this there'll be more GO GO for you. good luck bro.
.
Dan juga buat pertama kalinya dalam sejarah Akademi Fantasia, anda akan dapat peluang bertemu kelima lima fina
lis ini SEBELUM mereka tamat pengajian! jumpa Mila, Ebi, Aswad, Candy & Heliza esok di
.
Sambutan Hari Belia Negara
pada hari Ahad,
jam 10.45 pagi
di Stadium Putra Bukit Jalil.
.
pergi serbu beramai ramai! dan juga esok Dekna akan membuat persembahan bersama sama Mawi dan dengar dengar Fatin pula juga bakal berada di sambutan Hari Belia Negara membuat persembahan.
.
Kedudukan Peratus Undian Selepas Konsert 09
1. Mila 19%
2. Aswad 19%
3. Ebi 17%
4. Candy 15%
5. Heliza 15%
6. Shawal 14%


18 comments:

nur said...

he's my fav too.
=(

Anonymous said...

he's my fav too.
=(

nana said...

i can see from diari that u favour shawal..hehe..
i'm so sad..
shawal kluar a week b4 finale..
nk dgr lagu baru dia sndiri tak kesampaian..
lagi sedih sbb dia tak sempat nk rasa org beri tepukan gemuruh n standing ovation utk dia..
but kitorg from kebawal(forum cari) will always support him..
buat la album cepat2..a go go!!!

Anonymous said...

will miss shawal n kiroro. thx 4 supporting shawal. pls tgkkan kiroro 4 shawal. keep up yr creative lesson in af. thx again. A GO GOOOOOOOOOOOOOOO!

Anonymous said...

chedd

sedih sgt shawal terkeluar smalam. he deserved to be in the final. but this is AF kan...what do u expect. i hope someone in the industry can help him build up his career.

Anonymous said...

abg chedd, it is just so unfair... if they didn't show the latest %... there would still be a chance for shawal to go to the final... mcm saje je nak kuarkan shawal

then, dah tau ramai fans noni bengang ngan kes fasha tu, lagi mau tunjuk masa concert... sah2 nak buat fans noni stop voting for him

grrrrr

chedd.eddie.yusoff said...

nak buat camna kalau sudah memang jari jadi juri...

Anonymous said...

Chedd,
I enjoy seeing you managing the AF5 kids in your class. I guess they enjoy your class too. More so when i notice that you favor Shawal and Ebi (am i right?) Both are my favourites too, can see how close they were. Well, hope Shawal will be successful in his chosen career, and will be a star in the making, insyaallah. I'm quite positive that he will make it in the outside world coz he has all the qualities.

chedd.eddie.yusoff said...

hi all thanks... i should refphrase what i said...

as their warm-ups tutor, i shouldn't have any favoritism but i do enjoy having shawal in the class as he is a sporting and funny. but talent wise, they are all equally talented and deserved to win. i still could not figure who will win (although i am hoping one of the girls might) but vocally, they are all good and i love them all equally

chedd.eddie.yusoff said...

i am putting rm200 this week for AFundi...what about you all ? hehe

nana said...

as for afundi..0rm la this week..shawal is out already dear..but i spent a lot on him b4..transfer pkai western union beb..fanatic kah daku?
i'll support shawal's career after this..
chedd if u jumpa shawal, send my warmest regards from europe..

Lufias said...

who are you gonna vote?

Anonymous said...

shawal out... no more afundi from me...

tonight at muzik@ria, shawal looks too happy for someone who just got booted out from af during the 9th concert...

hmmm I wonder why??? hehehe

chedd.eddie.yusoff said...

siapa saya akan vote? biarlah rahsia hehehehe

eyLa said...

assalamuaalikum...abg chedd,

agak sedeh la shawal kuar... sob sob...
ape nak buat kan...

Niway, eyla tetap doakan kejayaan die dlm bidang nie.

tak sabar la tunggu die buat album...sore beshhhh!!!

(^_^)v

Anonymous said...

Ya lah I pun dah stop voting lepas Shawal out,,spent a lot on him. Kalau u jumpa dia Chedd, tlg bagi tau i sanggup teach him English for free...to show my sincere and continuous support for him lepas AF.

atie said...

hi abg chedd...

so sad bila shawal keluar.. apa pun i doa kan yang terbaik utk shawal.. 4 ur info i tak pernah tgk af. af1-af4 ramai student yg i tak kenal.. but af5 i terus jadi fanatik and sanggup habis kan duit just 4 shawal. he is my fav student.. suara dia menarik2 i utk terus jadi fanatik dia..

but what to do.. seminggu je lagi tapi dia kecundang.. i was thinking the elimination should goes to other student but shawal plak yg kena.. so from sunday i stop watching diari n stop watching afextend.. 4 me diari dah xde penyeri bila shawal dah keluar.. anyway, i'll never stop sokong shawal.. semoga dia ada masa depan yg cerah di luar ni.. my 1st ever student af yg i suka.. shawal...

chedd.eddie.yusoff said...

jangan sedih sebab sultan muzaffar ada post gambar baru Shawal lepas keluar

tengok kat sini

http://sultanmuzaffar.blogspot.com/2007/05/artikel-yang-menarik-kalau-sudah-bosan.html

Related Posts with Thumbnails