Sunday, May 20, 2007

about final class...

Pagi ini merupakan hari pertama dalam sepanjang 10 minggu saya bersama Akademi Fantasia, saya hadir di Akademi pada hari Ahad kerana kebiasaannya hari Ahad saya selalunya menjalani sessi latihan untuk URMI/tempest. Yang hadir pagi tadi ialah, Dr Luv, Sir Najmi, Cikgu Fatimah, Cikgu Syafi, Abang Adnan dan Abang Lan yang hadir seketika untuk menjemput Mila ke Debat AF.
.
Acara pagi ini santai dimana ada sessi mendera pelajar dan trainers didera! jangan lupa nonton AF Special malam nanti. juga pelajar dibawa keliling Akademi untuk sessi Le Tour De Akademi. juga sessi hadiah dari pelajar kepada kami dan macam macam lagi.
.
Kesemua salam anda sudah saya sampaikan kepada mereka pagi ini dan kesemuanya mengucapkan terima kasih kepada yang mengirim salam. kepada yang sms kepada saya suruh kirim salam juga sudah saya tunjukkan (buat pertama) kali sms tersebut kepada mereka. mereka sungguh gembira membaca sms sms tersebut dan semuanya kirim salam sayang kepada anda dengan ucapan berbanyak terima kasih kerana menyokong mereka.
.
sambil sambil tu sila baca ulasan akhir sultan Muzaffar kat sini
dan kalau anda mahu lihat gambar sensasi serta coverage exclusive sekitar konsert akhir sila ke Budiey's Sensasi Selebriti
inilah lubang camera bilik R&R, Kecilnya! (titik hitam di tanda anak panah merah)


candy dan abang adnan cuba buat lagu dan lirik sendiri. (sessi akhir mereka)


mila, candy (tersorok), aswad dan Heliza bersama krew krew Diari yang sporting giler


Cikgu fatimah dan Cikgu syafi borak borak dengan pelajar. Cikgu syafi asyik dengan handphone dan camera... hehehe


krew diari dan cameramen (yang paling ramai dalam sesuatu produksi) dengan aswad dan Ebi . LINE CLEAR!


saya dan EBI, rileks...


aswad line clear dengan saya dalam pose terakhir di Akademi

8 comments:

virgogirl said...

Gonna miss all of them..especially Mila..

lily said...

i dont know why but i feel sad n *cried* while reading this particular post. AF is over n that is sad sbb diari2 AF usually cracks me up. :( no more gelagat2 n kerenah2 AF students. rasa mcm smtg is lost n will nvr come bck. :(
tgk diari special tadi buat saya menitiskn air mata. i dont know why :/ such an emotional goodbye from me to these students.
all the best to them.

suehana said...

adoi tensenyer..sapelah potong rambut ebi tuh?apakah salah ebi?huhuhu..

harman said...

lily...i share yr emotions....mmg sedih rasa this time bila af dah abis...sedih coz tak dpt tgk mila n ebi lagi..and abg chedd of course :)

harman said...

lily...i share yr emotions...mmg sedih arrr af5 dah abis...gonna miss mila & ebi...and cbg chedd kat diari! :)

Anonymous said...

Bro Chedd...

HK harap klu ada AF tahun depan, bro tetap bersama dgn tenaga pengajar yg lain terus kekal mengajar dlm AF... Sungguh berkesan dgn cara latihan yg bro berikan pada students AF5 nie...Anyway, congrats to u, bro...

Anonymous said...

Ebi looks quite good in that hairstyle to me, tapi Shawal tu..Chedd if u jumpa dia can u pls tell him to dye black balik...the new hair colour does not suit him lahh

eyLa said...

assalamualakum....

abg chedD ya sudi updates pd kami pasal af nie. hope tak putus ya ab chedd menulis mengenai mereka ya...

tahniah to MiLa...yOu Go guRl!!!
rasa bangga lak perempuan menang...hiks. cayalah...

(^_^)v

Related Posts with Thumbnails