Sunday, May 27, 2007

about malam sabtu yang pelik...

Petang tadi saya terima sms dari SM, "apa nak buat malam ini, Boring plak"... yup... inilah sindrom awal sejenis penyakit ... bagi sesetengah orang, ini penyakit baru, bagi some people, dah lima musim kena penyakit ini... sakit 'rindu' AF. hehehe... selalunya malam malam sabtu begini mesti kami semua sibuk di konsert AF, tapi malam tadi macam pelik sikit sebab AF dah takde... nasib baik my family was around, at least my otak yang tengah missing AF terpelencong dengan melayan kerenah keluarga yang ramai.. tetapi tetap pelik rasanya...arghh boringnya AF dah habis... bagaimana dengan malam sabtu anda semua.

5 comments:

sotina said...

chedd.....betui la....rasa something missing je mlm semlm...miss konsert af very2 much....so apa lagi...layan website mila la!! milawazzup.com

elsa said...

hai..
kita semua memang boring...
bila Af 6 nak start he he he...

JasmDea said...

i was asking the same question to myself too! miss af damn much! seb baik ada Anugerah Planet Muzik last nyt. It has been a week after af's final, and feel awkward i didnt switch to Astro Ria at 9 to watch Diari. tak sabar nak jumpe Mila this weekend! heheheh! keep writing, bro!

sultanmuzaffar said...

siot lah pi paste sms aku kat blog. malu lah wei. hahahhahahahaha.

dah 5 musim jadi camni...

eyLa said...

assalamualaikum abg chedd....

boring laaa dah tak de konsert af..

oleh sbb itu...sabtu ari tuh eyla pi citrawarna kat putrajaya.dr ptg sampai mlm...hiks...

pi kat link ni k kalo nak tgk gambo...

http://eyla83.fotopages.com/?entry=1176670&back=http://eyla83.fotopages.com/?page=0

p/s: harap maaf kalo tak clear sgt...maklum lah tak dpt angle yg menarik org ramai nak tgk dak Shawal ~a go go~

mis him la.... (^_^)v

Related Posts with Thumbnails