Wednesday, May 02, 2007

about old friends...

Tonight's Diari AF's episode was all about old friends... we'll talk about that later. because somehow or rather my day today also somewhat all about old friends too...
.
Semasa di URMI/Tempest rehearsal today someone that i worked with before (who happens to be in this same production) mengadu something that, things are not always as bright as we hope it to be. kawan lama dah macam tak kawan... dah jadi lain, itu katanya. Kesian pulak aku dengor...
.
Habis rehearsal URMI/Tempest, i pergi ke StarHill Bukit Bintang to collect a watch that i sent for repair, jumpa pula kawan kerja lama... Sempat say Hi and buhbye sekejap sebab dia pun nak rush balik (nak tengok AF katanya... lepas tu dia terdiam sekejap... nak tengok kaulah katanya hahahah dia ketawa). Selepas tu drop by butik Aigner to say Hello BuhBye to kawan kerja lama yang lagi sorang ni , si Halim, saja cerita sakan dengan dia kejap sebab lama tak jumpa. adalah gossip sini sana ... turun Shook! jumpa si Shanel, lama tak jumpa, dia menyanyi kat situ sekarang... kalau ada yang ingat lagi dengan dia rajin rajin lah drop by Shook StarHill tengok Shanel menyanyi everyday kecuali Isnin mulai jam 8 malam.
.
Berbalik kepada Diari AF pula... Sejuk hati tengok masa kelas cikgu Fati sebab students semua mengimbas kenangan bersama kawan kawan lama. happy ada, sedih ada... macam macam kenangan yang mereka cerita. noni, afiq, fatin, semua disebut... rantai manik tu idea yang simple tapi berkesan... paling tidak, dia orang tak boring sangat. Dan yang terkeluar pula paling tidak sejuk hati bila menonton kengkawan didalam masih ingatkan pada mereka... saya pun dapat gelang tangan. terima kasih Mila (macamlah Mila boleh baca blog ini hahaha)
.
Baiklah... tutup kisah hari ini... nak tidur... esok pula ok?

3 comments:

Anonymous said...

chedd......tolong cakap kat astro...apa nih??? org bayar tuk tgk xtended dairi tapi asyik2 technical error...login error...!!! bosan laaa!!!! aznil tak abis2 promo kat dairi soh org masuk afxtra... tapi hampeh arrr!!! production team tahun ni really suckss!!!!

ntah ape2 la astro ni....duit org dia kebas tapi service hampehhhh!!!! tak puas atiiii!!!!!!!!

MR.azlieJR said...

holla ched...

hikss.. 1st time masuk blog u..

suka tgk u ajar bdk2 af.. bile u nak buat album?

chedd.eddie.yusoff said...

album? hmmm... ada rezeki ada lah tu. terima kasih bro

Related Posts with Thumbnails