Wednesday, May 02, 2007

about kiroro...

Happy? Terjawab sudah... kepada yang selalu email dan msg saya tentang kiroro, harap harap anda happy sebab kiroro sudah balik ke Akademi bersama Shawal. jangan lepas ni kamu tuduh Cikgu Syafi pula yang curi... tiada orang sorok atau simpan sebab memang selipar itu hilang sekejap semasa dalam laundry...
.
Pagi tadi semua pelajar bermood agak happy... masing masing sibuk berlatih... dalam pada tu cuba anda perhatikan salah seorang pelajar lelaki yang tinggal empat orang itu malam nanti... apa yang lain?

2 comments:

Anonymous said...

happy giler... sehappy muka shawal nampak kiroro

and the extent he was willing to go to just to get back kiroro... he has my utmost respect becoz of it

kesian jugak tengok dia kena buli, but selalu nya dia yg membuli, so sekali sekala bagus jugak dia yg kena...

caya la cikgu shafie and you too abg chedd

chedd.eddie.yusoff said...

hehehe... tapi memang pun dia hantar ke laundry... hilang dalam perjalanan... nasib baik orang laundry jumpa balik

Related Posts with Thumbnails